Loading...

Webshop

Sportvoeding » Vitargo POST = (Gainers Gold) 2kg emmer
Sale

Vitargo POST = (Gainers Gold) 2kg emmer


Prijs: € 59,95
Nu slechts: € 53,95
Uw korting: 10% !


Omschrijving:

VITARGO® POST (=GAINERS GOLD) PROTEÏNE

-Voor herstel en opbouw van spieren
-Bron van energie
-Volledig glutenvrij
-Geen verboden stoffen
-Prestatieverbetering tot wel 23%

Vitargo POST (voorheen Gainers Gold) is bij uitstek geschikt voor opbouw en herstel van uw spierweefsel voor en na uw sportspecifieke (kracht)trainingen.
De combinatie van een directe aanvulling van uw glycogeenvoorraden in combinatie met een snelle aanvulling van proteines in uw spieren maakt dit produkt bij uitstek geschikt om zowel vooruw krachttraining te gebruiken: uw spieren zijn optimaal geladen met proteines en glycogeen zodat u het meeste uit uw training kunt halen, als nauw training: door aanvulling van glycogeen (brandstof) en proteines (spierbouwstoffen) herstelt u optimaal en zult u op tijd hersteld zijn voor uw volgende training.
Gebruik:
Voor krachttraining en/of spiergroei: Neem 2 porties per dag, waarvan 1 direct na de training. Voor maximale spiergroei gebruik Vitargo Creatine en Vitargo Gainers Gold samen gedurende een periode van 3 weken.
Voor duursporten en/of teamsporten: Neem 1 portie direct na de training of wedstrijd. In periodes van extra harde trainingen gebruik dan 2 porties per dag, 1 portie tussen de maaltijden, 1 portie direct na de training. 1 portie is 75 gram = 1.5 dl poeder.
1 portie zit afgepast in 1 sachet, als je de 2 kg emmer gebruikt neem dan een keukenweegschaal. Als je die niet kunt gebruiken schep dan 6 a 7 eetlepels in de shaker, voeg er 5 dl. melk of water bij (ik prefereer melk, is net een milkshake) shake voor 1 a 2 minuten en je (melk)shake is klaar.

terug


Je gegevens worden nooit met derden gedeeld