Loading...

Webshop

Sportvoeding » Vitargo Carboloader doos 18 zakjes
Sale

Vitargo Carboloader doos 18 zakjes


Prijs: € 49,95
Nu slechts: € 44,95
Uw korting: 10% !


Omschrijving:

VITARGO ® CARBOLOADER

•Inhoud koolhydraten: 100% Vitargo ®
•Beter dan maltodextrine en dextrose.
•Sneller glycogeen aanvulling.
•Verlaat snel je maag = snel energie!

Vitargo® is een gepatenteerde koolhydraatsamenstelling met unieke eigenschappen, speciaal samengesteld voor topatleten om hen effectief makkelijk toegankelijke spierenergie (glycogeen) in hun lichaam te laten opslaan. Vitargo® is een aanzienlijk langere koolhydraatketen dan die gebruikt worden in alle andere koolhydraat energie dranken, de moleculaire structuur doet denken aan die van glycogeen.

Hoe groter de koolhydraatketen des te sneller zal deze de maag passeren en zal het via de ingewanden snel in je bloed opgenomen kunnen worden. Dit heet osmolaliteit, hoe lager de osmolaliteit hoe sneller de maagpassage zal zijn. Vitargo® is klinisch getest aan het Karolinska Institute of Sports in Stockholm en vergeleken met andere met andere 'normale' koolhydraatrijke sportdranken. De resultaten laten zien dat Vitargo®sneller is in de aanvulling van de glycogeenvoorraden en de maagpassage vergeleken met de normaal gebruikte combinaties van complexe glucose polymeren (glucose, fructoes, dextrose, maltrose, malttrodextrine).

GEBRUIKSAANWIJZING:

Vitargo Carboloader kunt u het beste gebruiken om uw glycogeenvoorraden vooreen wedstrijd of lange training bij te vullen, zodat u optimaal “geladen”aan uw lange training of wedstrijd kunt beginnen.

Als u wilt stapelen (carboloading of koolhydraat stapelen wordt het ook wel genoemd), kunt u het beste 3 dagen van te voren beginnen met elke dag 1 portie Vitargo Carboloadertussen uw maaltijden te nemen.

Hoeveel is 1 portie ? 1 portie is 75 gram = 1.5 dl poeder

Dit zit afgepast in de portie sachets (de gele), als u een 2kg emmer gebruikt kunt u een keukenweegschaal gebruiken. Mocht u geen keukenweegschaal hebben kunt u dit afgepast in uw shakebeker scheppen met 6 a 7 eetlepels. Als de poeder iets boven de 100 ml komt is dit gelijk aan ong. 75 gram. Bijvullen met ongeveer 3 dl. water, goed schudden voor ong. 1 minuut, en aanvullen met water tot 6 dl.

Niet vlak voor of vlak na een maaltijd gebruiken, een maag met vast voedsel vertraagt de opname van vloeistoffen in het lichaam.

terug


Je gegevens worden nooit met derden gedeeld