Loading...

Webshop

Schoenen heren » Asics DynaFlyte 3 heren
Sale

Asics DynaFlyte 3 heren


Prijs: € 159,95
Nu slechts: € 143,95
Uw korting: 10% !

Kies maat:Omschrijving:

Snelle wedstrijdschoenen waren vaak niet comfortabel genoeg voor lange runs. En omgekeerd gold: ga je voor een hardloopschoen die erg prettig loopt, boet je in op snelheid en lichtgewicht. Voorheen moest je kiezen. Voor de loper die géén compromis meer wil sluiten, ontwikkelde ASICS: DynaFlyte. De schoen belooft zowel de vrijheid van lichtgewicht en tegelijk het comfort van cushioning. Die combinatie ontwaakt de snelheid in elke loper.

Snelheid zonder compromissen
DynaFlyte is ASICS’ snelste hardloopschoen ooit voor dagelijks gebruik. Het resultaat is een dynamische, compromisloze rit voor de loper die het allemaal wil: snelheid, comfort en prestaties op elke afstand.

FlyteFoam Technology
De kern van DynaFlyte is FlyteFoam. ASICS’ gepatenteerd lichtgewicht- en dempingtechnologie. DynaFlyte heeft een FlyteFoam tussenzool over de hele lengte. Wat betekent dat voor de schoen en voor de loper? Demping die voldoet aan de hoogste normen, noodzakelijk voor bijvoorbeeld lange afstanden of dagelijks gebruik. En tóch is deze zool circa 55% lichter dan EVA, het materiaal dat standaard wordt gebruikt. DynaFlyte met FlyteFoam is het resultaat van drie jaar ontwikkeling, onderzoek en tests op het ASICS Institute of Sport Science in Kobe, Japan.

terug