Loading...

Nieuws

Zier Running Club

Geplaatst op: 26 April 2018
Zier Running Club

Iedere 1e donderdag van de maand! Een gezamenlijke hardlooptraining met als doelstelling een gezellige -training waarbij de fun-factor en het sociale aspect een belangrijke rol speelt. Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen verschillende trainingselementen als loopscholing of intervallen aan bod komen. De training wordt vanuit ons filiaal Zier Running Laan van Meerdervoort 632 georganiseerd. We beginnen om 19:30 uur met de training, verzamelen vanaf 19:00 uur in de winkel. De trainingen zijn kosteloos. Iedereen mag meedoen. Dus jijzelf, je broertje, je buurvrouw. Nodig iedereen uit. Enige loopervaring is vereist. Email: info@zierrunning.nl Subject: "Zier Running Club" Zorg dat je zichtbaar bent, d.m.v. reflectiehesjes/lampjes.

Spelregels aan deelname:
1: Deelname geschiedt op eigen risico. Zier Running aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade of letsel door deelname. Verder is Zier Running niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan persoonlijke eigendommen.
 
2: Deelnemers hanteren onderling gebruikelijke sociale normen en omgangsvormen. Dat is een van de voorwaarden voor deelname.
 
3: Onze begeleiders bepalen de route en snelheid van de groep. Het doel is "samen uit, samen thuis". Volg de aanwijzingen, dat wordt zeer op prijs gesteld. Mocht er onderweg toch iets gebeuren dan helpen wij elkaar.
 
4: Veiligheid is een must. Tijdens de training lopen we op de openbare weg. Het reglement Verkeersregels blijft van kracht.
Loop zoveel mogelijk met reflecterende jasjes, -hesjes en lampjes.
 
5: Buggies of andere baby-joggers zijn niet toegestaan. Ook honden, al of niet aangelijnd, kunnen niet mee. De kans op valpartijen is te groot.


terug
Je gegevens worden nooit met derden gedeeld