Loading...

Nieuws

Saucony Powergrid Triumph 9

Geplaatst op: 16 December 2011
Saucony Powergrid Triumph 9

Nu verkrijgbaar, de nieuwe versie van de Saucony Triumph: De PowerGrid Triumph 9.

Deze opvolger van de Triumph 8 is een totaal gewijzigde schoen. De meest radicale wijziging is de verandering van de hoogte van de tussenzool. Saucony is een aantal jaren geleden met een aantal ‘minimalistische’ oftewel Natural Running schoenen gekomen. Deze schoenen hebben een ‘’lagere nul-lijn’’. De hoogte in de hiel is lager dan bij de traditionele hardloopschoenen het geval is. De traditionele hardloopschoenen van Saucony hebben 12 mm hoogteverschil tussen hiel en voorvoet. Het hoogteverschil is teruggebracht naar 8 mm.

Dit gaat niet ten koste van de demping omdat voor de tussenzool het enorm elastische PowerGrid materiaal gebruikt. Het voordeel is dat de PowerGrid Triumph 9 gemakkelijker afwikkelt, wat minder stug aanvoelt en toch een perfecte demping geeft.

Natural Running is geen trend maar een blijver en de PowerGrid Triumph 9 brengt het Natural Running gevoel voor iedere hardloper binnen bereik  zonder dat dit gelijk tot vervelende blessures hoeft te leiden. Een betere afwikkeling en een krachtigere afzet = sneller lopen. Deze schoen is dus zeker een aanrader!

Verkoopprijs € 149,95terug
Je gegevens worden nooit met derden gedeeld