Loading...

Nieuws

Zier Running op TV West

Geplaatst op: 13 Juni 2011
Zier Running op TV West

Topsporters in Warmond voor opname Supersterren Sportspektakel van TV West. Het Supersterren Sportspektakel wordt deze zomer in vier delen uitgezonden: op zaterdag 9, 16, 23 en 30 juli op TV West. Zes regionale teams van topsporters komen op zaterdag 11 juni naar recreatie-eiland Koudenhoorn in Warmond voor de opnames van de derde editie van het Supersterren Sportspektakel van TV West. De teams van onder meer Kano Rijnland, HYS The Hague, Olympus ’70 (ondersteund door Zier Running) en Barramuda komen uit op een vrolijk en uitdagend spellencircuit.

Het Supersterren Sportspektakel wordt deze zomer in vier delen uitgezonden: op zaterdag 9, 16, 23 en 30 juli op TV West.

Het Supersterren Sportspektakel is een competitie tussen sportteams uit de regio. De regionale toppers komen uit op onderdelen die totaal anders zijn dan hun eigen sport. De deelnemers van het Supersterren Sportspektakel komen uit verschillende sporten. Krijn Schuitemaker, presentator en bedenker van het spektakel, heeft voor deze derde editie weer topteams weten te strikken. Dat zijn de ijshockeyers van HYS The Hague, hun onderwatercollega’s van Barramunda uit Rijswijk, de atleten van Olympus ’70, de kanopoloërs van Kano Rijnland en twee gelegenheidsteams van regionale toppers: bowlers en wielrenners.

Met hulp van Oranjevereniging Voorhout en de waterscouts van Tjarda wordt voor de topteams een uitdagend, vrolijk en soms nat spellencircuit opgesteld. Dat staat ongetwijfeld garant voor spannende, maar vooral veel hilarische momenten. De teams strijden om de grote Supersterren Sportspektakel-cup.terug
Je gegevens worden nooit met derden gedeeld