Loading...

Nieuws

Zier Running on the Beach in de media! Artikel AD Haagsche Courant 23 juli 2011

Geplaatst op: 25 Juli 2011
Zier Running on the Beach in de media! Artikel AD Haagsche Courant 23 juli 2011

Running On The Beach met Zier Running Zier Running is gestart met Running On The Beach. Elke woensdagochtend 9:15 uur en maandagavond 19:00 uur geven wij vanaf Beachclub SolBeach een training op het strand en in de duinen van Scheveningen. Je werkt aan je conditie en looptechniek, je traint in een groep. Tijdens deze trainingen besteden we ook aandacht aan je coördinatie en kracht. Zo verbeter je je uithoudingsvermogen en krijg je een fit en getraind lijf.

Je kunt een strippenkaart van 10 lessen aanschaffen, deze is geldig gedurende het strandseizoen 2011 (we overwegen om na het strandseizoen door te gaan met trainingen vanaf een andere locatie en een extra trainingsavond in te lassen). Naast inspirerende trainingen krijg je tips en een schema om zelf aan je loopvermogen te werken. Op vertoon van je strippenkaart krijg je 10% korting op al je aankopen bij Zier Running, een gratis voetscan én voetanalyse in een van onze winkels in Den Haag of Naaldwijk.
 
Wil je je inschrijven of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar hardlopen@zierrunning.nl o.v.v. Running On The Beach.terug
Je gegevens worden nooit met derden gedeeld