Loading...

Nieuws

Mizuno Wave Prophecy

Geplaatst op: 24 Maart 2011
Mizuno Wave Prophecy

Met de nieuwe Wave Prophecy komt Mizuno dit voorjaar met de eerste running schoen met een mechanische tussenzool op de markt. Dit unieke ontwerp zorgt ervoor dat de schoen super reactief en comfortabel is.

Twee full length Infinity Wave platen boven elkaar vervangen de traditionele Eva tussenzool. Door deze ‘mechanische tussenzool’ profiteert de loper maximaal van het dynamische effect dat Mizuno’s Wave technologie heeft. Optimale demping, comfort en het hoogst denkbare niveau van energieteruggave.

Dit wordt bereikt door het speciale ontwerp waarbij twee Wave platen boven elkaar met elkaar verbonden zijn door middel van dempende pilaartjes. Als de hiel de grond raakt, starten de Wave platen het dempingproces door de energie te verspreiden over de gehele lengte van de Wave platen, dus over de gehele lengte van de schoen. Vervolgens vindt er, in één harmonieuze beweging, een ongeëvenaarde energieteruggave plaats in het voorvoet gedeelte voor een soepele afwikkeling. Behalve dit directe effect, dat meteen duidelijk is voor de loper, zorgt de Wave technologie in de Wave Prophecy er ook voor dat er in de toekomst buitengewone demping afgegeven blijft worden.terug
Je gegevens worden nooit met derden gedeeld