Loading...

Hardloopschoenen

                                       

 

Zier Running is 100% Running. Onze specialiteit is hardloopschoenen. Wij voeren een zeer brede collectie van 60 heren,- en 40 verschillende dameshardloopschoenen.

Op basis van een uitgebreide voetscan, een loopanalyse  bepalen wij welke schoen het best bij je past. Dit is afhankelijk van je doel, je techniek, je gewicht en eventuele blessures. Iedere loper heeft dus een "eigen" schoen!!  Door ons ruime aanbod aan merken zit daar altijd de juiste schoen voor je tussen.

Ook voeren wij een beperkte collectie kinderschoenen en spikes. (spikes en speciaalspikes kunnen indien nietvoorradig altijd worden besteld)Het is niet nodig om voor een voetscan of loopstijlanalyse een afspraak te maken. Een afspraak maken kan wel.

Tip!
Neem u oude hardloopschoenen mee. Aan de hand van uw oude schoen kunnen wij namelijk zien wat voor schoen u nu heeft (Neutrale-, Anti pronatie- of Motion Control schoen) en hoe het slijtpatroon op de schoen eruit ziet. Ook als u klachten of blessures heeft, is het analyseren van de oude loopschoenen belangrijk de eventuele oorzaak te kunnen achterhalen. 

Hoe lang gaat een hardloopschoen mee?
Afhankelijk van loopstijl, gewicht en type schoen (full trainingsschoen, lightweight,- of wedstrijdschoen) gaat een schoen tussen de 500km tot 1500 km mee. Bekijk je schoenen met enige regelmaat na of laat deze kostenloos door ons checken! Praten we je sowieso even bij over de laatste trends en nieuwe modellen hardloopschoenen.