Loading...

Hardlopen doe je met Zier Running

Hardlopen doe je met Zier Running

HardlopenZier Running is dé hardloopspecialist. Goede schoenen zijn zeer belangrijk bij het hardlopen omdat je tijdens het rennen je lichaam behoorlijk belast. Een schoen moet dempen en stabiliteit bieden. De keuze van uw schoen wordt bepaald door voettype, loopstijl en gewicht. Heeft u wat lichte klachten tijdens het hardlopen, dan kan een andere schoen de oplossing zijn. Neem uw oude schoenen mee en doe bij Zier Running een gratis digitale voetscan om uw schoentype te bepalen gevolgd door een loopstijl-analyse, geen koopverplichting!

Vraag een gratis digitale voetscan aan!

Hardlopen en overige expertise

Onze medewerkers zijn zelf fanatieke hardlopers en daarmee ervaringsspecialisten. Ook zijn er verschillende diverse atleten, waaronder Lindsay van Marrewijk, betrokken bij het team van Zier Running. Zo blijven we alert en goed betrokken bij de praktijk. Wij zijn bekend om onze :

  1. Hardloopschoenen
  2. Wandelschoenen
  3. Voetmeting en Loopstijl-analyse
  4. Fitness en Aerobicschoenen
  5. Podologie

Hardlopen voor beginners

Wilt u met hardlopen beginnen, kom voor zeker bij Zier Running voor een geschikte hardloopschoen, maar wij bieden meer! Schrijf u meteen in voor onze cursus 'Start to Run' of als u liever alleen loopt, gebruik onze hardloopschema's. Vraag voor uw volgende verjaardag een sportief cadeau, een cadeaubon van Zier Running!

Vergeet u uw gratis digitale voetscan niet? Bel of mail ons op info@zierrunning.nl!

Zier Running Den Haag
Laan van Meerdervoort 632    
2564 AK Den Haag
Telefoon: 070-3683074
Zier Running Westland
Rembrandtstraat 26
2671 GE Naaldwijk
Telefoon: 0174-622744


Hardlopen Den Haag, Hardlopen Rijswijk, Hardlopen Naaldwijk, Hardlopen Westland

Je gegevens worden nooit met derden gedeeld