Loading...

Hardloopschoenen van Zier Running

Hardloopschoenen van Zier Running

HartslagmeterZier Running is dé hardloopspecialist van de regio Westland. Zij weten hoe belangrijk het is de juiste hardloopschoenen te gebruiken. Je lichaam wordt tijdens het rennen behoorlijk belast en om blessures te voorkomen moet een hardloopschoen in de eerste plaats dempen en stabiliteit bieden. Daarnaast wordt de keuze voor het type hardloopschoen bepaald door voettype, loopstijl en gewicht. Kom bij Zier Running voor een gratis digitale voetscan om zo makkelijk uw schoentype te bepalen en een loopstijl-analyse. Heeft u al schoenen en niet zeker of ze goed zijn? Neem ze mee voor een test, geen koopverplichting!

Vraag een gratis digitale voetscan aan!

Hardloopschoenen en overige expertise

Onze medewerkers zijn ervaringsspecialisten en zelf fanatieke hardlopers. Daarnaast zijn er ook diverse atleten zoals Lindsay van Marrewijk betrokken bij het team van Zier Running. Zo worden al onze hardloopschoenen getest voor ze in de winkel komen. Zier Running is specialist in:

  1. Hardloopschoenen
  2. Wandelschoenen
  3. Voetmeting en Loopstijl-analyse
  4. Podologie
  5. Fitness en Aerobicschoenen

Hardloopschoenen cadeau geven?

Geef eens een sportief cadeau! Geef hardloopschoenen met de cadeaubonnen van Zier Running! Kom in de winkel voor professioneel advies en bent u een startende hardloper, schrijf u dan meteen in voor onze cursus 'Start to Run' of gebruik onze hardloopschema's.

Vergeet uw gratis digitale voetscan niet! Bel, mail, of kom gewoon langs.

Zier Running Den Haag
Laan van Meerdervoort 632    
2564 AK Den Haag
Telefoon: 070-3683074
Zier Running Westland
Rembrandtstraat 26
2671 GE Naaldwijk
Telefoon: 0174-622744


Hardloopschoenen Den Haag,Hardloopschoenen Rijswijk,Hardloopschoenen Naaldwijk,Hardloopschoenen Westland

Je gegevens worden nooit met derden gedeeld