Loading...

Hardloopkleding online kopen

Hardloopkleding online kopen

HardlopenZier Running is dé hardloopspecialist in de regio Westland. In de winkels in Den Haag en Naaldwijk bent u natuurlijk van harte welkom, maar ook we verkopen onze producten, zoals hardloopkleding, ook online. Weet u al precies wat u wilt en welke maat u moet hebben, kies dan de gemakkelijke weg en koop uw spullen online. Begint u net met hardlopen, loop dan eerst even bij één van onze vestigingen binnen voor een gratis digitale voetscan inclusief loopstijl-analyse, want de keuze van een goede hardloopschoen is een vak apart!

Vraag een gratis digitale voetscan aan!

Webshop: online hardloopkleding en meer

Onze medewerkers zijn ervaringsspecialisten en zelf fanatieke hardlopers. Daarnaast zijn er ook diverse atleten zoals Lindsay van Marrewijk betrokken bij het team van Zier Running. Zo blijft ons assortiment zich vernieuwen en kunnen we goed testen in de praktijk. We verkopen naast hardloopkleding online ook de volgende producten:

  1. Hartslagmeters
  2. Sporthorloges
  3. Hardloopschoenen / sokken
  4. Sportvoeding
  5. Accessoires (mutsen, veters, reflexieproducten)

Waarom hardloopkleding niet online kopen?

Koopt u voor het eerst spullen, doe dit niet via de webshop. Kom langs in onze winkel voor professioneel advies. Het kopen van hardloopkleding online heeft als nadeel dat u iets kunt kopen dat te warm of te koud is, te kort of te wijd en ook weet u niet precies welke kleding past bij welke weersomstandigheden.

Boek uw gratis digitale voetscan en maak gebruik van onze kennis!Bel of mail ons op info@zierrunning.nl!

Zier Running Den Haag
Laan van Meerdervoort 632    
2564 AK Den Haag
Telefoon: 070-3683074
Zier Running Westland
Rembrandtstraat 26
2671 GE Naaldwijk
Telefoon: 0174-622744


Hardloopkleding Online Den Haag,Hardloopkleding Online Rijswijk, Hardloopkleding Online Naaldwijk, Hardloopkleding Online Westland

Je gegevens worden nooit met derden gedeeld